Verwijder je account
Kun je niet inloggen in de app? Dan kun je hier de verwijdering van je account aanvragen. Vul het e-mailadres van je account in en we sturen je een verificatielink. Je account wordt pas verwijderd nadat je dat via die link hebt bevestigd.
Wat er wordt verwijderd
- De verwijdering is definitief en direct na bevestiging - dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
- Je garage, onderhoudsgeschiedenis, veringafstellingen, bandengegevens en persoonsgegevens worden gewist.
- Je account en inloggegevens worden verwijderd, samen met alles wat bij je account hoort.
Jouw abonnement
Als je je account verwijdert, wordt een abonnement via de store niet opgezegd of terugbetaald. Dat moet je apart opzeggen - op iOS in de instellingen van je App Store-account, op Android bij je abonnementen in Google Play.
Wettelijke bewaartermijn
Sommige minimale gegevens kunnen worden bewaard wanneer de wet dit vereist (bijvoorbeeld facturerings- of belastinggegevens), en worden daarna verwijderd zodra ze niet langer nodig zijn.